Noc je ještě mladá 2
Noc je ještě mladá 2
Anotace: máte rádi taje noci?
Noc je ještě mladá
nech se nocí vést.
Noc je ještě mladá
chci Tě svést
tak jak já to umím.
Ptáš se mě, jak
sama ani nevím.
Snad jenom Tobě to prozradím...
Publikoval(a):
M3rry, 29.1.2012