Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Nač

Nač

Jin&Jang Básně » o Lásce

Anotace: Ztrácet Tě myslí, okamžikem kdy se loučíme..tak jako kamarádi. (http://www.youtube.com/watch?v=sJVQJ4-n_cA)

Je to ... to cesta.
... dnes
... i zítra?

Dělat že nic nedělám..
..na vše si hraju, pro Tebe klam..?

Chtělas to tak..,
...vše tak udělám.

Včera, dnes i zítra pozdě bude,
Vše marně bez naděje...

Modré oči světa Vše,
toť je má rozepře.

Tak lehká a vůně těžká, že od začátku ji nemohu použit...
tak moc, že jsem věděl že i tak nebudu mít klid.

Tak bez dechu a bez pohledu,
sleduju tu čáru trochu věříc Bohu...
i bez Tebe?
srdce nezapře..

...NIC.

Jsi Lásko co mě bolí a já dám vše za cokoli..

...zapomenout!...
Publikoval(a): Jin&Jang, 26.1.2012
Přečteno (136x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: dlouhejkour, mona.66, Linzerka, NikitaNikaT., Lugilla

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 22:39
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti