Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
já nikdy nechci zapomenout.-) Občas se to stane a to je potom vždycky někdy velký, někdy malý průšvih .-)))
28.1.2012 18:40 | kpt.pyrat
http://www.youtube.com/watch?v=C-5cLx82Lc4
26.1.2012 14:53 | J sh' T r' k
Někdy je těžké se rozloučit a ještě mnohem více zůstat jenom přáteli... znám to, ale dokázala jsem to a vím, že znovu bych dokázala... jasně, je lepší, když chce i ten druhý... nemám totiž ráda a docela mě smutní, když si žena, či muž nande nového partnera a ti jim začnou zakazovat se stýkat, mluvit, zdravit se svými předešlími partnery a nedej Bůh, i kamarady, jak jsem měla už možnost poznat.
26.1.2012 6:02 | NikitaNikaT.