Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Černý vánek

Černý vánek

Černý vánek-
s pachutí nového dne.
Zběsilý spánek-
beze mne.
Dumám pochmurnou ulicí-
a nenacházím slov.
Nemám již munici-
byl to zbytečný lov.
Publikoval(a): blešák, 23.1.2012
Přečteno (117x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: dlouhejkour, Jin&Jang

Spodek

Stránka generována 13.5.2024 17:14
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti