Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Bude mi chybět

Bude mi chybět

M3rry Básně » Zamilované, vyznání

Anotace: Co Vám chybí?

Bude mi chybět dotek tvých dlaní
úsměv, co neporaní.
To vše se stává vášní.

Zbývá jen zapomenout
vítr vše rozfouká v prach
a naše milování bude jen příběhem
jen snem, který se ztrácí v tmách.

Bude mi chybět tvé políbení na má ústa
v mém srdci bez tebe bude prázdnota, tak černá a tak pustá.
Však vím, že musí to být
a co bylo krásné musí odejít.

Bude mi chybět vše, co se pro nás stalo vášní
vše, co zamilované láskou unáší.
Nastalo loučení s tím, co jsme začaly mít rády
a se svými pocity si málokdy víme rady.

Však to vše končí
a možná nově začíná.
Stále pro mě budeš nej…
stále jediná.
Publikoval(a): M3rry, 23.1.2012
Přečteno (367x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: GAIA77, Jin&Jang

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 19:52
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti