Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Jediná.., Lásko má.., jediná je tma.., nebolí.., nežehná.., nebrnká.., nedýchá.., nešeptá.., nebije..a to Vše..jen pro Tebe.., nechtělas..
23.1.2012 19:51 | Jin&Jang
Jsou chvíle,
které v hluboko nás se uloží,
ve vzpomínky se promění,
záhy, když něco skončí,
když někdo odchází,
dvě srdce, duše se loučí,
pak vyplouvají na povrch,
když něco, kdosi schází.
23.1.2012 18:32 | NikitaNikaT.