Krutá pravda
Krutá pravda
Život není fér,
to my všichni víme.
Co nevíme je proč,
raději děláme, že spíme.
Já, ale nechci spát,
a dělat, že nevím co a jak.
Chci všem ukázat pravdu a nic víc.
Pravda si však nevybírá,
je to velká černá díra.
Vidíme pouze černo,
a to je fakt terno.
Pravda je již navždy v zapomnění,
a to vše se doufám někdy změní...
Publikoval(a):
blešák, 21.1.2012