Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
spíše každý máme svojí lež?! protože pravda je jenom jedna...
26.1.2012 21:52 | blešák
Pravda není v zapomnění, jen ji máme každý svojí!?
21.1.2012 14:31 | kpt.pyrat
Pravda je vzácná... pravdy se lidé bojí, někdy ju přijmou a srovnají se s ní, ondy ju nepřijmout a raději dál budou v lžích, snách žít... víš, ne každý umí přijmout pravdu, někdy ju člověk zná, ale dělá, že neví... jde o připuštění si to...
21.1.2012 13:49 | NikitaNikaT.