Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
to je báseň o lidech .-))) nejlepší je vědět.-)
21.1.2012 9:14 | kpt.pyrat
Pro mě velice působivé... v jistém slova smyslu známé... kdyby jenom člověk... směl někdy dopředu tušit.
21.1.2012 8:12 | NikitaNikaT.