Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Na křídlech vážky

Na křídlech vážky

M3rry Básně » Láska ... zklamání

Anotace: Co byste vy, chtěli nést na křídlech?

Na křídlech vážky
chtěla bych nést vše, co máš ráda
co mohu Ti jen dát.

Na křídlech vážky
chtěla bych nést svůj velký sen ke štěstí
letět a vznést se.

Na křídlech vážky
chtěla bych se vznést
a dolétnout k Tobě.
Dolétnout ke štěstí
žel Ty nenacházíš ho ve mně.

Na křídlech vážky
chtěla bych donést Ti lásku
donést Ti radost
smích i pláč.

Na všechna má proč
Ty odpovědi znáš
a v zrcadlení se ti vrací to, co ztrácíš.

Na křídlech vážky
chtěla bych dolétnout až k Tobě.
Dotknout se Tě křídly vážky po vlasech
i tvářích.

Odlétla bych potom zpět
ale věř, že v zrcadlení se vrací to, co ztrácíš to co stále hledáš a nenacházíš.

Z nebe na zem
padá prášek z křídel vážky.
Jak slzy z naší lásky
co zebou a studí.

Na křídlech vážky
nesu svůj sen o krásném štěstí…
Snad bez lásky jen?

Na křídlech vážky
nesu si Tebe.
Jen ta vážka sama nad vodou se vznáší
a můj sen
rozplývá se do velké beznaděje.

Vím, že milovat budu jen Tebe...
Publikoval(a): M3rry, 21.1.2012
Přečteno (251x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: CULIKATÁ, Jin&Jang, NikitaNikaT.

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 19:32
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti