Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Smutně krásná jako klavír v poušti.
21.1.2012 9:59 | Jin&Jang
Tvé dílko je hodně citlivé, snad je to právě tím, žes použila vážku... je hezky napsané, vřélé, upřímné, od poloviny dolů, je už jiné... padá a ztrácí se, však stále ta malá náděj... zůstává. Mno, kdo ví... zázraky, M3rry, se ještě někdy dějí.
21.1.2012 7:55 | NikitaNikaT.