Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
docela pěkné, bohužel současně pravdivé.
9.3.2012 14:28 | děda včela
Buď ráda, že jsi čistá duše.Ale jinak máš pravdu, jak to tady chodí, je to smutná realita:((.Chjó.
22.1.2012 13:48 | CULIKATÁ