Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

STYDLIVÝ MLÁDENEC

STYDLIVÝ MLÁDENEC

FoFo Básně » Srandovní

Anotace: O tom, co všechno se může stát na plese, když se na první pohled zamiluje stydlivý mládenec.

mládenec na plese
potkal dívku krásnou
stačil první pohled
na tu tvář jasnou

mládenec se v mžiku zamiloval
ve své hlavě zaloboval
jak dívku tak krásnou osloviti má
jak prosadit se se svým stydlivým já

„jak se má?“ toť otázka trapná
„kolik je hodin?“ je otázka špatná
v tu chvíli se krasavice zvedá
a na záchod spěchá

mládenec na ní před wc čeká

když jeho tajná milá vychází
místo pozdravu
„krásná panno buď zdrávas“
chlapec dostal se do nesnází
on totiž zeptal se . . .
„sralas?“
Publikoval(a): FoFo, 20.1.2012
Přečteno (410x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: divoska_jaja, NikitaNikaT.

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 16:46
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti