Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Takový přebrept si dovedu docela živě představit. :-D
Prima pointa. :-D
21.1.2012 17:53 | divoska_jaja
Závěr, skutečně k pousmání a také trapný, ale... je-li divka se smyslem pro humor, zcela jistě to pochopí, že mládenec ocitl se v hlasovém, slovním selhání :o)
21.1.2012 16:22 | NikitaNikaT.