Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Otvíráš 2

Otvíráš 2

M3rry Básně » o Lásce

Anotace: :-))))

Chtěla bych Ti psát slova, co Tě pohladí
slova, co nikoho nezhaní.
Ve svých rukou bych něžně chtěla svírat tvou dlaň
a z tvé tváře vyloudit pousmání.

Lásko, lásko k milování…

Kytici lásky chci Ti dát
na první setkání stále vzpomínat.
Z pousmání úsměv by byl
co by mé oči políbil.

Jaké máš vůbec oči
zelené, hnědé, modré, upřímné…
Co se co se v nich všechno točí
láska, radost,starost i zloba…
Láska prý vše přemáhá a vždy vítězí
láska nic nezkazí.

Tvůj úsměv je mým očím políbením
jak krajina lidskou rukou nedotčená.
Otvíráš mé oči láskou
jsi pro mne nedosažitelnou kráskou
a přeci vzdálená.

I kdybys byla v závoj zahalená
nepřestala bych Tě nikdy milovat.
Poznala bych Tě podle hlasu
podle vůně tvých vlasů.

Unikáš, jenže mi stále unikáš
však mé srdce pořád otvíráš
a do mého života vstupuješ.
Své city jiným věnuješ
a kdyby to šlo i ty mě možná miluješ…

Otvíráš, moje ústa otvíráš
slova vkládáš do mých úst.
S tebou lásku mohu znát
tvých vlasů se dotýkat.
Však nemůžeš být má
a zůstáváš vzdálená.
Publikoval(a): M3rry, 19.1.2012
Přečteno (109x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: CULIKATÁ, Jin&Jang, NikitaNikaT.

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 23:30
U nás jste dnes prohlídl(a) 2 stránek.
roboti