Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
správná slova, Nikitto:-)
19.1.2012 10:35 | M3rry
Milující lidé mají velké srdce... i když věnujeme city jiným "snad záleží na tem, v jakém slova citu", stále není vyloučeno, že... nemůže mít ten člověk také místo pro nás... a nejen to, ale aj v životě :o)
19.1.2012 6:15 | NikitaNikaT.