Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Z pivních tácků, hrad stavěný, ten je příliš chatrný... chtělo by to jiný, nový, s pevnými základy... hluboko do země (srdce, duše) položený.
15.1.2012 9:37 | NikitaNikaT.
Email:
Heslo: