Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Jiný svět

Jiný svět

John Henry Holliday Básně » o Životě

Anotace: o tom, že každý z nás má svůj svět, ale někdy stojí za to se o něj podělit

Teď na tomto místě,
bez pocitu viny
se příznávám,
že můj svět je jiný!
že můj svět je jako květina
stejně krásná stejně nevinná.
že můj svět je jenom můj
a ty člověče z cizí země,
prosím nevstupuj!
Teď na tomto místě
ač mi řádky nestačí
vám přísáham,
že můj svět je jinačí!
že můj svět je jako nebe,
kde můžu věřit sám v sebe.
že můj svět je moje duše
a ty člověče z cizí země
chovej se tu slušně!
Publikoval(a): John Henry Holliday, 12.1.2012
Přečteno (155x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Jin&Jang, CULIKATÁ, Linzerka

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 15:33
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti