Vzpomínka
Vzpomínka
Anotace: Prý je lepší zapomenout, ale tomu moc nevěřím.
Zapomínat se nemá,
Jen uchovávat v paměti.
Bolí to
Ale když nic jiného není.
Bolest je zřejmá,
Duše ví, že je pořád živá.
Každá květina uvadne,
Každá radost pomine,
Jen vzpomínka na tebe,
V srdci mém zůstane.
Publikoval(a):
Kofi 123, 10.1.2012