Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
bod za myšlenku ^-^
13.2.2012 17:56 | koala-pancake
tak tohle se ti povedlo.....hezky napsané a máš na to i svůj názor,že zapomění k ničemu nevede.
11.1.2012 18:19 | Martin Havlíček
Vzpomínka čerstvá, co toliko bolí, propadně v duši Tvé v zapomění... až přinde zase chvíle, vzpomenš si. Však s novým poznám a lásko... vzpomínáme méně často.
10.1.2012 19:11 | NikitaNikaT.