Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Pro maminku

Pro maminku

Rendys1970 Básně » o Lásce

Anotace: má maminka onemocněla rakovinou, napsal jsem pro ní báseň, ale bohužel jsem ji už nestihl přečíst, trochu jsem ji předělal a přečetl na posledním rozloučení

Slzy Ti kanou po tváři
Nejsi tak tvrdý, jak se zdálo
Jediný zásah do srdce
A Ty se ptáš
Co se vlastně stalo ?

Roky radosti a štěstí
Jedna zlá novina překryje
Vše jde vniveč a stranou
Když neštěstí blízkých Tě nemine
Vše je jen marnou snahou

Chceš vrátit čas
Choval by ses líp ?
Nevíš, nejde to odhadnout
Sáhnul sis na dno svých sil
Zakázal by si stárnout

Osud je nezvratný neměnný
Vše už snad je dáno
Nezbývá než doufat a snít
Že už je líp MÁMO
Publikoval(a): Rendys1970, 9.1.2012
Přečteno (105x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Martin Havlíček, Kett

Spodek

Stránka generována 23.9.2024 00:30
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti