Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
napsal si to dobře.
10.1.2012 15:39 | Martin Havlíček
smutné :-(
10.1.2012 9:39 | Kett
Také jsem napsala pro někoho báseň, pro osůbku, která ji nikdy z mých úst neuslyší, pro anděla v nebesích, který snad čte po hvězdách... smutné je Tvé dílko, bohužel, aj to se v životě stává, napsals to upřímně, srdečně a klaním se za Tvou sílu, věřím, že už jí nic nebolí, že už se má opravdu dobře a jedného dne... spolu znovu se shledáte. Teď však musí žít, jíd dál, aby mohla být na Tebe hrdá. Věž, že jako hvězda se na Tebe dívá, po nocích, rodinu svou stále hlídá...
9.1.2012 18:50 | NikitaNikaT.