Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Měsíc

Měsíc

Kofi 123 Básně » o Přírodě

Anotace: První ze tří náhodných nápadů.

Krása co nás láká,
je jako měsíc.
Přitahuje nás
a chceme mu jít vstříc.

Chceme se ho dotknout,
je nepřekonatelnou touhou.

Chtěli bychom s ním být,
dlouhou dobu žít.
Můžeme ale jen klít
a smutně na něj vít.

Ta touha co nás láká,
nezastaví ani ptáka.
Trpí láskou velikou,
pro dálku nepřekonatelnou.
Publikoval(a): Kofi 123, 7.1.2012
Přečteno (626x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: NikitaNikaT.

Spodek

Stránka generována 19.5.2024 01:59
U nás jste dnes prohlídl(a) 9 stránek.
roboti