Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Vzpomínám, kolik nocí jsme už s miláčkem promilovali, a měsíce se snad aj dotýkali, to když nás rozkoš vyzvyhla až na samý vrchol.
8.1.2012 14:19 | NikitaNikaT.
Email:
Heslo: