Do nebe noc zavěsila snubní prstýnek
Do nebe noc zavěsila snubní prstýnek
Do nebe noc zavěsila
snubní prstýnek
nad Kladinou
včera sis mě ved
vůní polí omotáni
jako prvně spolu sami
jenom včera rádi víc
dívali se na měsíc
srdcem tiché požehnání
posílali do vesnic
Publikoval(a):
magdalena křenková, 5.1.2012