Srší drápy z dálky
Srší drápy z dálky
Srší drápy z dálky
do duše padají
na obloze kopce
stěsnaný
pod oknem se krčí
kotě odkudsi
roztaženou dlaní
zlobu zadusím
o takových věcech
vyprávět komu
pod obrazem Panny
Betlémského domu
Publikoval(a):
magdalena křenková, 4.1.2012