Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
S miláčkem jsme si už dárečky dali... milování vánoční, několik polibků, slov aj. prostě krásné svátky. My si dáváme dárky průběžně... na Vánoce už jenom drobnosti :o)
24.12.2011 20:20 | NikitaNikaT.
Děkuji :-)
24.12.2011 15:45 | SrdceNaDlani
Ježíšek už nakukuje
veku větřík mírně duje
přinese nám po roce
krásné, šťastné vánoce:-))).Hezky si užij jejich kouzla a pohodu:-)
24.12.2011 14:14 | CULIKATÁ