Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
zakázané ovoce chutná jak?....../no známe to všicky)
27.12.2011 1:27 | Martin Havlíček
Své oči, pro člověka neztrácej,
ani v sloup, od srdce neodvraej...
... časem, časem láska přinde,
budeš prožívat a cítit to, po čem toužíš.
24.12.2011 20:07 | NikitaNikaT.
Láska dělá divy. ST***
23.12.2011 13:13 | Marci-Tami