Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Láska je skutečně nádherná, vždy začíná něčím krásným, končí bolavě... ale... člověk by měl myslet i v těchto chvílích na to hezké, na to, z čeho vzešla, ne na to, čím končí... někdy jsou hříchy, které jsou povolené, jindy jiné, které by prostě být neměli.
24.12.2011 20:04 | NikitaNikaT.
Láska je jak rozbouřené moře,
vy jste na něm loďky,
jednou nahoře a hned dole.
23.12.2011 13:19 | Marci-Tami