**Ano,tak..
**Ano,tak..
Anotace: ..skončí někdy sněhulák..
~Na stráži~
~~~~~
Do rána to vydržely
stály jako na stráži,
v poledne se rozpustily
mrkev plave v kaluži.
Proč to milí sněhuláci
proč to letos děláte?
Odpoledne máme práci
jó,vy se tím tak bavíte?
Nezlobte se stavitelé
ten sněhulák je nevinný,
dny bývají mírně teplé
i na zimní prázdniny.
Toho sněhu..zatím málo
sáňkuje se na trávě,
pak se z mraků vysypalo
a už bylo klouzavě.
~~~
Vítr fičí sáně frčí
pozor!!!Sněhulák!!!
Skončil,víte jak?
Ano,tak..
~~~~~~~~
Publikoval(a):
Květka Š., 17.12.2011