Jak jde čas
Jak jde čas
A tak tu opět sama sedím nač vlastně myslím to sama nevím..Nad ránem dnešním celá noc má probdělá snad čekám svého anděla...Čekala jsem bez dechu a hnutí tyto noci mívám krutý ach bože,bože nač já tu vlastně ještě čekám sama před sebou smekám!!!Nač já život ještě skoumám vždyt víc z něj už nevykoumám??Nač o životě přemýšlím?Nač?Já snad již ani nemyslím!!!!
Publikoval(a):
potkanikralovna, 11.12.2011