Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Vítej na basne.cz!
Někdy je život složitý. Neklesej na mysli... čas dá nové věci, rozměry... někdy se leccos nepovede, ondy se cosi smekne... ale... nikdá není na nic pozdě a pokud už něco nende zvrátit, není třebas se k životu zády obrátit... nalézt nový směr, vydat se cestou dál... najít nová řešení, vždyť jistě přátelé, co po ruce jsou, rádi Ti v krocích pomohou... a pokud jich je málo, dají se nalézt noví, já vím, není to jenom tak... ale někdy se řéká, že z nepřítele může se státi nejlepší přítel. - vím, zní to divně, ale mně se to stalo.
11.12.2011 8:53 | NikitaNikaT.