Oni mě nechápou...
Oni mě nechápou...
Anotace: Proč mi nestačí Ti obyčejní...jen proto, že mě nechápou, jen proto, že neumí číst mezi mými řádky..jen proto, že nejsou.. jako já ?
Chci vidět
Tvou krutou popravu
Nechci se stydět
Vyznání
Když uhodí na trávu
Poznání
Nelítostná kosa
Stojím tu bosa
V balkóně úplně nahá
Soucit třese se v koutě
Mám oči vraha
Připouštím
Splíny k tanci zvou Tě
Rozpouštím
Se ve svém těle
Žiji s Vámi, avšak osaměle
Sluší
Mi má neuchopitelnost
Když snažím se říct
Přicházíš
Nepolapitelnost
Se kterou mohu se zříct
Odcházíš
Ale já nechci
Nesmím se snížit
Kecy
Však nemohu se sblížit
Nejsem tuctová
A nejsem jiná
Pryč
Voda je octová
Život můj líná
Klíč
Dech se mi úží
Cítím to všude
Blíž
Blíže mé kůži
Je a navždy bude
Kříž
Žiji výš a výše
Kam nedosáhneš
Klec
Má je ta nadzemská říše
Kterou neovládneš
Jsem totiž...
UMĚLEC...
Publikoval(a):
Andy86, 4.12.2011