Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Pro mě působivé s dobrými obraty. ST!***
4.12.2011 17:24 | NikitaNikaT.
Dostal mě hlavně závěr
ST
4.12.2011 17:18 | rezina
Z básně sem pochopil právě tvoje nepochopení ostatních po kterým možná i snad toužíš,cítil sem uvnitř tebe samotu a tvá se snaha se někomu přiblížit je stále a stále komplikovaná.
nevím,tohle sem cítil,a napsané je to bolestivě a zpracované na jedničku,nemám žádnou připomínku....zlatý bludišták.
4.12.2011 16:14 | Martin Havlíček