Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Někdy se člověk ocitne na scestí, ale nemusí to být tak často, a nechat se znovu vtáhnout, jenom se občas chytit stébla, a snaha o nápravu a snaha o o řešení dá vždy nový směr.
2.12.2011 20:35 | NikitaNikaT.
tady se mi moc líbila myšlenka,že když potkáš svojí vytouženou dlouhou a jasnou cestu......tak se ti dřív nebo později rozdělí na menší rozcestí.....tohle nás bude provázet celí život.
2.12.2011 17:09 | Martin Havlíček
Život nás drží na nohách ...
1.12.2011 20:14 | rezina
ty...
1.12.2011 18:42 | enigman
Asi víra, možná, snad
1.12.2011 18:06 | Kars