Pláč voskových svíc
Pláč voskových svíc
Anotace: Mezi těmi, co nevidí a neslyší.
Měsíc věčné světlo zvoní
třase oblohou
rozkvetlými jabloněmi
houpy hou
dnes
neříká mi tenhle zázrak nic
do vlasů natek mi
pláč voskových svíc
komu svěřit světla zvonění
cizinec na zemi
třase oblohou
rozkvetlými jabloněmi
houpy hou
Publikoval(a):
magdalena křenková, 29.11.2011