Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
na stole je připravený, těším se na zapálení ...
25.11.2011 9:37 | nejsembásník
Ještě žes mi ho připomněl, jdu vít adventní věnec :-)
25.11.2011 8:26 | Kars
Email:
Heslo: