Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Propálený mozek

Propálený mozek

xoxoxo Básně » Deprese

Anotace: ...jo někdy pěkně zatne zuby hluboko do masa ta kanibalka od rasa :(

http://www.youtube.com/watch?v=FUnnd2rVOo0&feature=related

+++++++++++




Křídla valkýr kloužou krví
po schodech z mramoru
a úsvit shořel nejspíš v sedmém nebi
Za tisícem polibků skrývá se břímě tíhy
rozepsané věčné knihy
Zelené řeky s opuštěnou lodí
vyznačují kruhové propady do temnoty
Rosa jak skleněný střep řeže tepny
do víru kalichu božské pravdy
Na slunci černé skvrny..
zatemní rány v mém srdci

Hrdlořezové staví šibenici
půl litru rumu ve sklenici
propálilo mozek..
a z kostí zůstal jen morek
Tíseň drtí mou průdušnici
její křídla odumřou v zpovědnici
Noční hlídky Azaelu
perou vnitřnosti
potřísněné kyselinou
..rozežírají mě s něhou
v spleti cév jsou led
Vymést to prokletí jak smetí
vyvést smutek z Palmerských katakomb
narvat do napalmových bomb

Rentgenové oči v magické křeči
mnou se propíjejí
ach ta magie..
co neposílí to zabije
Gigantické erupce pod kůží
do milionů vláken se rozloží
Zelení muži ve znamení hvězd
dělali na mě test
a tajný mesiáš už šil na rubáš
kolem zněl podivný marš
Prosinec v mystickém obrazci
vytracen za mlhou
mince života se obrací
Chybí už jen ohlodaná kostra
..někde zní Páter noster
jak oběžný výtah


Jsem jen planá růže
v klíně sněžného muže
vypálená do retuše
jeskyně zvrácené duše
Vstupte!
.
.
je to zadarmo
není co závidět
Historie?..nejspíš ano
rozplyne se v brzké ráno
v realitě rozestláno
..někde chcípl pes a všem je to jedno
Publikoval(a): xoxoxo, 22.11.2011
Přečteno (266x)
Tipy (24) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Adminak, Formis, Huhlinka, zelená víla, CULIKATÁ, Maryje..., Mbonita, enigman, modrá, labuť

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 16:18
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti