Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Lugilla...já teď když to znovu čtu tak vlastně taky ten závěr nechápu,no psala jsem to v takovým tom fuj rozpoložení a možná jsem tím chtěla říct že se navzájem všichni odcizujeme a proto snad to blbé přirovnání chcíplého psa..prostě pro tu chvílí a ten momentální stav rozpoložení jsem asi něco takového cítila :) Každopádně ti děkuji za komentář i Tvůj názor :))
23.11.2011 15:57 | xoxoxo
enigman..viď:) existuje ale přísně tajné :)))
23.11.2011 15:47 | xoxoxo
a pak že Yeti neexistuje...
23.11.2011 12:59 | enigman
Jo souhlas s Lugillou je to jak vodopád a sem tam z něj vytryskne duha:-)
23.11.2011 7:46 | la loba
Opět skvělá, mystická báseň, ten závěr mi ale trošku kazil nadšení. Možná jsem to jen nepochopila. Nicméně z mého pohledu jsou tvé básně úžasně nabité energií.
23.11.2011 7:20 | Lugilla