Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Komentáře » Ty a já..

Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.

Nalezeno 15 záznamů. Zobrazuji 1-15.

Sonjo, Párku, Rezervé, děkuji za krásné komenáře od srdce...
PS Párku : Nevadí, že píšeš o sobě...ráda to čtu..

26.11.2011 11:35 | Andy86

Ahoj Andy, tak se trošku připojím. Mně se vždycky líbilo, jak píšeš. Přijde mi to takový opravdový, čistý. A Párku, zaujal mě Tvůj koment. To já, kdybych se měla nechat formovat společností, tak je ze mě buď dávno mrtvej terorista, kterýho zastřelili poliši, nebo dávno mrtvej zoufalec, kterej si to hodil sám

25.11.2011 22:25 | Rezervé

já andy chápu taky,bohužel........ale já sem si toho všiml už dávno......každý vnímaví si všimne kam to všechno směřuje.....rád bych napsal básen o lásce a o porozumění.....ale co pak to jde,nikdo se mi nemůže divit,že skládám básně jako by byli z pekla......ale to není peklo.....je to právě ta realita na naší zemi a společnosti......možná to ted bude znít dost cinicky.....ale až uvidím nějakou změnu k lepšímu zlepším se i já.....já jak blbec sem před pár lety se snažil konat dobré věci,vnímat lásky plně......a akorát mě to nakopalo.......neříkám,že sem ted neslušný člověk,až na nějáký ty výstřelky z chlastem.....ale to ze mě udělala společnost,ale už určitě nemá cenu být srdíčkový a mateřídouškový ke všem který potkám.....to ani náhodou......a andy tobě chci říct to samí co soně.........seš tady jedna z mála lidí co ještě opravdu a upřimně píšou od srdce......at ti to dlouho vydrží.....poslouchej už jen sama sebe a nejbližší okolí......nebo tě to taky dostane,možná že ti příjde to co sem ted napsal docela hrubí a docela sobecký,protože sem psal vlastně o sobě než o tobě.......já jen chci aby si vnímala hlavně svojí realitu.

22.11.2011 23:19 | Martin Havlíček

Andy ten koment je skoro další báseň ...to je mazec :) Jednou jsem si povídaly s Věrkou-Akšil- Donne a shodly jsme se na tom, že slušnost je dnes považovaná za slabost..Nicméně, bylo by fajn, kdyby Ti tenhle poctivej náhled na svět zůstal :) Držím Ti palce.

22.11.2011 22:40 | Sonja la Rosa

Párku, já Tě asi taky zmaluju, za to provokování :) A jestli pak teda budeš připomínat tygřici a jestli Tě Sonja bude chtít jako dárek, to nevím. Tak buď zase hodnej parazitek :)
Sonjo, ano, jak víš, můj život je stále plný změn a teď na mě dolehlo dilema. To dilema, kdy rozumem je vše v nejlepším pořádku, ale najednou, snad strach, či jiný vnitřní hlas říká : Teď je to vážné, jdeš do toho? Opravdu zvolíš člověka napořád? A nemýlíš se? A už Ti není dvacet...a tak...ano, dilema..prostě si nejsem jistá i když k tomu nemám důvod...a lidé se mění...jsou méně slušní, méně lidští, více počítačoví...méně lásky, více slov, méně činů, více slibů, méně slušnosti, více vulgarismů...a já s nima najednou nerozumím. Jsem zoufale komunikativní, zoufale lidská a potřebuji lidi kolem sebe k životu..ale vidím stroje, počítače, zmetky, ale nevidím lidi...a to mě ničí...A to je mé dilema..já, láska a okolní svět..stzále stejné kolotoče...

22.11.2011 21:38 | Andy86

ty brďo, tak já nevim proč, ale mě ty Tvoje poslední básničky, připadají jako Tango, nebo co..
Že píšeš trochu jinak, než jsi psala? Na mě ta báseň působí, jako vnitřní konflikt, jako dilema, které v sobě řešíš..a je to zatraceně dobrý..

22.11.2011 20:53 | Sonja la Rosa

já jí mám taky rád.....a kreslit fakt neumím musíš ty.......a co takhle.....andy prokletá.........už fakt mlčím.....už nebudu zlobit,jdu pracovat na básni rudá tygřice tedy....tak a ty maluj...

22.11.2011 20:20 | Martin Havlíček

Párku, Ty opět zlobíš...jak jsi ze mně, z tygřice, mohl udělat parazita? Tygřice je ušlechtilé zvíře a víš co je parazit? No teda...Ale pro Sonju to udělám :) Mám ji moc ráda...

22.11.2011 20:01 | Andy86

týýýýýý jooooooo skvělej nápad,já to teda beru šéfko.
sono těš se na tygřici(ty jo jak se s absurdní debaty může zrodit dobrej nápad)...jo a sona to bude mít i s obrazem....no to je jak luxusně naservírovaná snídaně do pelechu....nééé,už nechám těch lechtivých narážek.....fáákt. obraz a básen se rovná andy parazit.

22.11.2011 19:35 | Martin Havlíček

Ok, už jsem hodná sígřice. A ta tygřice...někdy ji namaluju a Ty k tomu složíš báseň a pak to pošlem naší oblíbené Sonje jako dárek :)

22.11.2011 19:02 | Andy86

andy....nechtoho....to víš,že je to pěkná představa....uplně se mi to v hlavě vybavilo jako obraz.

22.11.2011 18:52 | Martin Havlíček

No tak tygřice ležící oddychujíc u nohou .. to už je hezká představa...

22.11.2011 18:20 | Andy86

já sem to věděl že to seš ty....máš to tam napsaný sígřice....no tak to je ještě horší slovo....to už je jako tygřice...jůů!

22.11.2011 18:10 | Martin Havlíček

jůůů, Párku, zdravím Tě...ta nejdelší pasáž jsem opravdu já..děkuji za pochvalu..Ty jeden tajemnej sígře :) fuj, to je divný slovo :)

22.11.2011 18:02 | Andy86

Hezky andy,pěkně procítěné,pěkně od podlahy upřímné a je to hlavně lidské.....at se to týka vztahu muže se ženou....nebo rodič a dcera nebo kamarád a kamarádku,tak se to týká nás všech a je přirozenééé,naprosto přirozené,že povahy si sobě vlastní nevybíráme....,ale andy povaha nebo tvá osoba to není stálé a dané.....je stále se furt pozorovat jaká seš,všímat si co se v tobě odehrává a snažit se to do určité míry(ty naše zlé a nevhodné démony)nějak mírnit. a já nevěřím že si větší sígr než jááááá,háááá.....nejvíce se mi líbila ta nejdelší pasáž....jako by si to byla ty...jůů.

22.11.2011 17:44 | Martin Havlíček

Stránky: [1]

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 01:55
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti