Nenávist
Nenávist
Anotace: nenávist vede do pekel
Černá skvrna po benzínu
podmanivá vůně naftalínu
sirka pouhá stačí…
a všechny svině k smrti kráčí!
Šedá krysa na pyšťalku hraje
ocásek se v rytmu pohupuje
pár tonů stačí…
a všechny svině za ní kráčí
Ostrá břitva se zádům klaní,
že brzy chcípneš…
o tom nemáš zdání
já dobře vím
si jedna z nich!
s falší na rtech,
lžeš mi do očí!
ja se směju…
k a p k y krve lítaj k o l e m
dokud to neskončí!
Publikoval(a):
John Henry Holliday, 21.11.2011