Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
jo frajera který cítí a vnímá jako duše ženy to je teda kumšt najít.....vím co si básní chtěla říct......je to těžký v roce 2011.....je mi to líto.
22.11.2011 22:19 | Martin Havlíček
Email:
Heslo: