Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
opět tvé krásné pohlazení...:-)
20.11.2011 18:20 | střelkyně1
Květuško, některé Tvé básenky mě až úplně dojímají... prostě jsou tak hezké, milé, úsměvné... Tvá dílka jsou jednoduše do nepohody i pohody, pro ještě větší radost, pocit štěstí :o)
20.11.2011 11:03 | NikitaNikaT.
Mňam, už si to píšu a potom se tam poběžím culit a mlsat:-))), tedy jestli bude zase otevřeno:-))
19.11.2011 16:36 | CULIKATÁ
Krásná pohádka...
19.11.2011 13:41 | Lugilla