Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
výborné obraty......přírodní nádech mlhy,smutku a odražení se odedna.
22.11.2011 12:02 | Martin Havlíček
Neumírá, to jenom báseň by měla mít konec, aby začal nový začátek té další :o)
19.11.2011 8:21 | NikitaNikaT.