Duše
Duše
Anotace: křechká v životě i smrti
V duši, kterou mlha dusí
se stát něco musí
Čas v srdci ti plyne
Smrt tě vítá,
ti kyne!
V duši, kterou mlha rdousí
se stát něco musí
v srdci horko, teče láva
To už tě smrtka vítá,
už ti mává!
Kež mou duši andělé spasí,
neb spáchal jsem hřích...
Na hrobě kytky vadnou a padá sních...
V duši nenávist,
tak hluboké jsou rány
Na hrobě mé jméno
krákají tu vrány...
do pekel cesta snadna jest
do nebe jen dobrými skutky
může cesta vést!
Publikoval(a):
John Henry Holliday, 15.11.2011