Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

(O TOBĚ )

(O TOBĚ )

Oř Amatér Básně » Zamilované, vyznání

Anotace: Do očí to říci neumím tak to dávám na papír.

V slzách píši tento text (o tobě),
že srdce věnovat chci jenom nevím jak!
Křičím do tmy že spřádám myšlenky(o tobě ) do pavučin ,
a že z nich skládám jako lego Babí léto ,
že ze snů ( o tobě ) tvořím hvězdy ,
a že z nich sestavuji tajuplný nový vesmír .
Že celý tento text je (o tobě ) ......
Publikoval(a): Oř Amatér, 13.11.2011
Přečteno (827x)
Tipy (8) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Jin&Jang, Kett, FallenAngel, CULIKATÁ, Marci-Tami, NikitaNikaT., Květka Š.

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 23:02
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti