Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Zajímavé, k zamyšlení. ST!
13.11.2011 10:19 | Marci-Tami
Není špatné si snít, ale mělo by se žít realitou, přítomností... žít ve snu je krásné, a někdy probuzení děsí, snad je to proto, že trápení, věci nevyřešené lidé strále odkladájí, pak zdají se jim... někdy... noční můry, noci proplakané.
13.11.2011 10:15 | NikitaNikaT.
St..
13.11.2011 9:47 | Květka Š.
St za velice zajímavou myšlenku...
13.11.2011 9:40 | la loba