Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Když se čas blíží ke konci

Když se čas blíží ke konci

Aniel Básně » ?nezařazené?

Anotace: Když se čas blíží ke konci

Jak utěšit toho kdo umírá
Co se v takových chvílích říkává

Usměj se
Bude zase líp
Oba víme že to není pravda
Ale co?
Co jí mám říct?
Co mám udělat aby byla zdráva

Mám jen opakovat milosrdné lži
Aby se cítila dobře aspoň na chvíly
Mám ji stále dodávat naději
Že zvítězíme..
I když už jsme prohráli

Nevím co dělat snad jen být sní
V posledních hodinách jejího utrpení
Publikoval(a): Aniel, 12.11.2011
Přečteno (58x)
Tipy (14) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Mirastus, Martin Havlíček, CULIKATÁ, NikitaNikaT., Marci-Tami, Kapka, Květka Š., la loba

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 16:39
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti