Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
moc sem mi líbil příběh....byl sem zvědaví jak to dopadne a dopadlo to smutně....ale to nevadí.........ocenuji i tvojí interpunkci.
11.11.2011 15:23 | Martin Havlíček
Koukám, žes' báslík lásky a to je moc dodře.
10.11.2011 11:12 | Kars