Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Komentáře » ONY POPRVÉ - JÁ POKAŽDÉ . .

Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.

Nalezeno 9 záznamů. Zobrazuji 1-9.

Mantinely v poezii . . . . . . . ???
Jen to ne proboha. Na vysvětlování jsem příliš utahanej.
Drž se Echo ;-)

2.11.2011 20:42 | Vain Lust

Takže ty si chtěl poukázat na problematiku,že obě strany po několika letech neuměli odhodit stud,tak si sestavil takovou libovou básen.....no jasně že tomu hovno rozumím a kdo by tomu rozumět chtěl.....já taky nepíšu žádný básničky o sluníčkách,ale tady myslím že ty přímo obecenstvo zbytečně a nehorázným způsobem provokuješ.....,mě se tvého něco líbí,píšeš jinak jak ostatní,ale poezie by měla mít nějakou hranici a ty jí chceš a budeš překračovat.....hodně štěstí.

2.11.2011 17:51 | Martin Havlíček

Jinak pokud jsem neodhalil vtip a nadsázku v tvým komentu a slova jako "humusák - hnuj" chápal názorově zbrkle a dle společenského běžna, se omlouvám za svou malost. Zamakám na tom - slibuju . . . !!!

1.11.2011 23:29 | Vain Lust

Hovno tomu rozumíš. Nejde přeci o nějaký vychutnávání si tý skutečnosti že to zrovna ženská má, ale jde o jinou věc. Byly či jsou ve vstazích s blbečky - partnery - manžílky po několik let. Za tu dobu nebyly schopny obě strany odhodit stud, ačkoliv by se předpokládalo, že jeden druhému by se neměl stydět utřít zadek, když ten druhý z páru třeba kvůli úrazu nemůže.
A tak jde jen o skutečnost, že mě byly schopny věřit a odprostit se od studu v tak intimním okamžiku ženský, jak je období menstruace a zpětně to samotné hodnotily jako nic, co by se mělo považovat za jakési společenské znemožnění. Proč taky, když u toho byli jen dvě osoby a v souhlasném rozhodování.
Proč je jakákoliv intimita ve vstazích tolik ukrývaná? Protože jim chybí neotřelá komunikace, přirozenost a upřímnost.
Prostě se hraje na to, že nikdo na světě nesere, nechčije, nezvrací, všichni jsme voňavý a místo krve v žíle nám teče pomerančovej džus.
Snad si to nechceš myslet taky!!!
Trochu ty skutky těch děvčat syrově znevažuju (v podstatě jejich rozhodnutí překonat ten akt v tomto stavu cenním nadmíru hrdinsky, ale jen díky mě a otevřenosti co se v nich prbudila - a to se netýká jen tohoto zlomku z kategorie takovejch skutečností), ale jen pro tu lidskou malost jedinců, řídit se mravními kodexy co jsou nastavený lidma se stejným názorem, kterej mi tu ty člověče odhaluješ.
Rozumněj tedy, že nejde o to vyválet se jako prase v ženský co menstruuje, nýbrž o tu neviditelnou důvěru, zmražení studu za tak krátkou dobu, dobrovolně a bez toho, že bych je ranil, ponížil nebo je poslal do řitě a hrál si na hrdinu. I když třeba podvedly ty svoje chlapáky, nelitují a přátelství se mnou na různých úrovních trvá. Vždyť já je byl schopnej milovat, ale ony nedokázaly ukončit něco, co je jak se mi přiznaly nebavilo a ztratilo chuť už dávno. Lidská pohodlnost. Samozřejmě existuje spousty racionálních ženskej co se vyznají ve své emoční inteligenci a jdou co možná nejpravdivější cestou.
Pokud takhle nasvícené vysvětlení věci nechápeš, nebo alespoň neakceptuješ můj postoj ačkoliv se ti to zdá ohavné, zůstaň utopenej ve svý názorový marnosti.
Seru se tady s tím textem jen abych nad tebou nemusel hned lámat hůl, že posuzuješ věci kolem takových spartakiád mezi ženou a mužem jako desetiletej kluk.
Drž se a nebuď prosím tebe taková mravní bábovka plná hygienyckejch zásad. Po mrdačce hoď s milenkou či partnerkou sprchu pokud mrdáš a spíš dbej na denně čistý ruce a vocas v glancu. Vody je dost . . . Pic ;-)

1.11.2011 23:11 | Vain Lust

jo chápu,ale seš uplně (normální) humusák........a to sem si myslel,že na těch sestrách......,že to je ještě ke všemu incest...hnuj!!!

1.11.2011 15:30 | Martin Havlíček

jízda v krvi
na sestrách
potem politých

Prostě normální mrdačky v době jejich menstruací. Na začátku bránění se té věci a za pár minut totální odevzdanost. Mladý princezny i starší mamky a já u toho byl jako první. Nebojte, jsem naprosto normální . . . Rozkoš, sraní na hygienu okamžiku a plno potu z nás . . . žádná genialita či originalita ;-)

31.10.2011 22:49 | Vain Lust

jo čtu to už po třetí protože mě to provokuje.....
....vše by mi dávalo smyslu....ale co to "na sestrách potu"?

31.10.2011 20:50 | Martin Havlíček

tvé díla číst to je jak otevřít oči široce do prostoru......a možná si tam něco přečíst.......kdyby nebylo názvu básně.....tak bych se možná ztratil.......za originalitu bod.

31.10.2011 20:47 | Martin Havlíček

Bezstarostná jízda... zvláštní téma vskutku :))

31.10.2011 13:29 | E.T.Jane

Stránky: [1]

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 00:07
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti